Utrinki: Zaključek blunout sezone z MI2!

Za nami je res čudovito leto, s številnimi vrhunskimi gosti, glasbenimi večeri, predstavami in mnogimi obiskovalci. Sezono smo letos zaključili v Galeriji Repanšek, kjer se vas je zbralo res lepo število, ljubiteljev dobre družbe in glasbe. Zvezde večera MI2 so se ponovno izkazali in naredili nepozabno zabavo, kakršna se pritiče zaključku neverjetne sezone, ki je za nami.

Sezono 2023/2024 smo začeli z velikim dobrodelnim koncertom Mostovi življenja. Res smo hvaležni tako vsem glasbenikom, ki so skupaj z nami združili moči, da smo v manj kot enem mesecu na oder postavili nepozaben koncert, z velikimi imeni in seveda z vami, ki ste bili tam in ste prispevali svoj delež, da so Mostovi življenja resnično povezali in pomagali prebivalcem naše občine, zbrali smo kar 15 tisoč evrov.

V letošnjo sezono smo zaplavali s prvim jazz abonmajem, 18. abonmajski koncert sezone bo na sporedu v četrtek, 30. 5. 2024, ko bomo v blunoutu izvedli pravi Jazz session z vsemi našimi vrhunskimi jazz glasbeniki in številnimi gosti, ki ste jih spoznavali skozi sezono. Vabljeni, da si zagotovite vstopnice, saj je tudi tokrat število mest omejeno.

Sicer pa vas je bilo v letošnji sezoni več kot 15 tisoč obiskovalcev, več kot 50 glasbenikov in gledaliških igralcev je stopilo na naše odre. Teh je bilo letos več; od blunoutove dnevne sobe, pa vse do odra Čarobnega mesta Domžale in nenazadnje tudi Športne dvorane Domžale.

Tam smo letos naredili odločilen preboj, s katerim smo začeli nakazovati naše smernice za prihajajoče sezone. Pričarali smo nepozaben koncert, vzdušje, ki si ga Domžale definitivno zaslužijo, ob osmem marcu smo vrnili dušo Športni dvorani Domžale, z velikim Magnifico koncertom ob dnevu žena. Do skoraj zadnjega kotička napolnjena dvorana nam je vlila pogum in vaše zaupanje nam je dalo krila, da gremo še dlje!

Na zaključnem dogodku letošnje sezone pa smo razkrili še nekaj prav posebnih sladic, ki jih pripravljamo v jeseni!

Za začetek lahko napovemo veliko vrnitev skupine Pepel in kri, ki prihaja v blunout.

Nato pa – 23. novembra 2024 prihaja na oder Športne dvorane Domžale prvi blunout fest. Gostje večera bodo Slavko Ivančič, Manouche in seveda eni in edini Flirrti, s katerimi smo letos v manj kot štirih minutah razprodali kar dva Blunout koncertna večera. In ker ste vi tako želeli sedaj prihajajo na naš veliki oder. 23. november – prvi Blunout fest!

Še prej, 18. oktobra 2024 pa imamo za vas še eno presenečenje … v Športno dvorano Domžale, nekoč Halo komunalnega centra se po več kot 20 letih vračajo eni in edini, z razprodano prepovedano turnejo in v organizaciji in sodelovanju z Blunout v Domžale prihaja Siddharta!

O vsem, tudi začetku prodaje vstopnic za vse dogodke, boste obveščeni v kratkem, če še niste, skočite na našo spletno stran Blunout.si, prijavite se na naše novice, da boste res med prvimi obveščeni o vseh dogodkih.

Vsega tega pa ne bi bilo brez njega, ki je ne samo gonilni motor, oče številnih idej za dogodke, povezovanje in tisti, ki je dan in noč prisoten in skupaj z ekipo diha za Blunout – Aleš Florjančič!

Aleš, hvala za vse, kar daješ ekipi, prostor glasbenikom in seveda nepozabna vzdušja našim poslušalcem!

Dragi obiskovalci, vi pa vabljeni, da se nam pridružite tudi v naslednji sezoni, v še večjem številu, saj za vas pripravljamo mnoge nepozabne dogodke. Se vidimo in slišimo!